Zemljevid dogodka:

Najdi.si

Za podrobnosti klikni zemljevid.

Nuša Ilovar
vabi na

107. kavarniški večer - TONJA JELEN

ki bo 07. 04. 2017 ob 20:00
v kraju Novo Celje 1, 3301 Petrovče

Po kratkem premoru je končno tu 107. kavarniški večer, zato vas GLD Aletheia vabi, da v petek 7. aprila 2017 ob 20. uri zopet pridete med nas in to spet v DVOREC NOVO CELJE v Novem Celju (med Žalcem in Celjem, pri Petrovčah).

Na tem kavarniškem večeru bo sebe in svojo pisano besedo predstavila pesnica TONJA JELEN.

Tonja je najraje v vlogi bralke, opazovalke/raziskovalke in pesnice. Diplomirala je iz slovenskega jezika s književnostjo. Bila je sourednica študentsko literarno-jezikoslovne revije »Liter jezika«. Med letoma 2011 in 2012 je pripravljala ter vodila literarno oddajo »Anima-lit« na radiu Marš. Kot dodiplomska študentka je aktivno sodelovala na festivalih Slovenski dnevi knjige v Mariboru, Borštnikovih srečanjih in pri projektu Literatura na cesti (v sklopu EPK). Na IV. festivalu romske kulture Romano Chon je izvedla predavanje »Rominje v slovenski literatur«i. Leta 2014 je s predavanjem iz slovenske književnosti sodelovala na Primorskih slovenističnih dnevih.
Leta 2016 je pri založbi Litera izšel njen pesniški prvenec POBALINKA. Pesmi, v katerih se med drugim dotika odtujenosti sodôbnega človeka, so nastale v samo treh mesecih.

Prijazno vabljeni!

 

TONJA JELEN

107. KV

DVOREC NOVO CELJE

DVOREC NC

 

 

Komentiranje je zaprto!