Če si želite s pisanjem prislužiti en lep vikend paket ;)

Za vas imamo izziv, da napišete nekaj kratkega o tem, kako v svojem odnosu poskrbita za romantiko. Od 1. do 19. junija zbiramo prispevke o tem, kaj vama pomeni romantika. Bodite ustvarjalni, pustite domišljiji prosto pot. Prispevki naj bodo dolgi od 500 do največ 1.500 znakov s presledki.

Uredniški odbor Over.neta bo med vsemi prispevki izbral 9 najboljših. Med 21. in 30. junijem 2016 bo na spletni strani Sava Hotels & Resorts glasovanje med tistimi prispevki, ki jih bo izbralo uredništvo Over.net.

Avtorja zgodbe z največ glasovi bomo ob podpori Sava Hotels & Resorts nagradili z vikend paketom za 2 osebi.

Prispevke objavite kot registriran uporabnik na forumu: Knjižni molji ali pošljite na [email protected], in sicer do 19. junij 2016. Naslov teme »Življenje s teboj je tudi romantika«.

Pošljete lahko največ tri prispevke, ki so vaše avtorsko delo in so napisani v slovenskem jeziku. Svoj prispevek pošljite kot registriran uporabnik ali na elektronski naslov [email protected], kjer dopišete svoj želeni vzdevek. Tudi ta prispevek bo objavljen v forumu Knjižni molji.

Prispevkov anonimnih avtorjev ne bomo upoštevali na natečaju.

Vemo, da radi pišete in vemo, da radi klepetate. Kar pa nas trenutno najbolj zanima, je: Kako v svojem odnosu poskrbita za romantiko? Zbiramo zgodbe in z malo sreče greste v TOPLICE.

Anja Vogrič

Travel.Over.Net
FB: Travel.Over.Net

Heart-on-bed_ZR_Foto-ZV_09-14_low res.jpg