Zemljevid dogodka:

Najdi.si

Za podrobnosti klikni zemljevid.

Ana Porenta (urednica)
vabi na

PESNIŠKI PIKNIK - 12. september 2015

ki bo 12. 09. 2015 ob 15:00
v kraju Podgora, Videm

Drage ustvarjalke in ustvarjalci, vabljeni na tradicionalni pesniški piknik, ki bo tudi letos pri Koči pri koritu v Podgori (občina Videm Dobrepolje). Z našimi gostitelji, med katerimi je naša Saška Strnad, vas bomo pričakovali v koči v soboto, 12. septembra 2015, od 15. ure dalje.

Pesniški piknik je namenjen predvsem prijetnemu in neformalnemu druženju pesnikov, zato je program kratek in neformalen (ponavadi si kako uro pred sončnim zahodom preberemo tudi nekaj pesmi), druženje pa dolgo in vsestransko. Izključene niso niti športne aktivnosti. Zvečer zakurimo ogenj in če je koruza že zrela, spečemo kak koruzni storž. Piknik se odvija tudi v primeru manj lepega vremena, saj notranjost koče prenese preko 100 ljudi.

Glede hrane in pijače je poskrbljeno tako za vegatariance, kot za vsejede, tako za vinopivce, kot za pivopivce in seveda za brezalkoholne pivce. Da pa bi bila nabava bolj racionalna (in s tem kotizacija nižja), prosimo vsakogar, da v prijavo napiše ali pije predvsem vino, predvsem pivo ali le brezalkoholne pijače in ali je porabnik mesne hrane.

Letošnja kotizacija znaša 10€ na osebo. Prijave na email [email protected]

Dovoljeno in zaželeno je, da s seboj prinesete svoj omiljeni inštrument ali športni rekvizit.

Pesniški piknik 2014

 

Komentiranje je zaprto!