Posodobitev 2.1.14.41.12

Kot ste verjetno opazili, je portal pesem.si dobil novo vstopno stran, ki ni le vizualno posodobljena, ampak tudi bogatejša in sodobnejša. Portal je vsebinsko zelo bogat medij, žal pa je to s svojo staro podobo nerodno skrival. Nova vstopna stran nudi neposreden dostop do več zanimivih vsebin: na vrhu so aktualne vsebine, pod podčrtanko, ki zaseda osrednje mesto na strani in ima končno dovolj prostora, da lahko diha, pa še vsebine, kjer bom skušal počasi zvrstiti vse zanimivosti, ki so že dolgo objavljene na portalu.

Seznam najnovejših komentarjev je zdaj dosegljiv že na dnu vstopne strani, vsi ostali seznami pa so razvrščeni v stranski vrstici. Čisto na vrhu so najnovejše Podčrtanke, nato najbolje ocenjene pesmi zadnjega tedna (Bralci priporočajo), sledijo Zadnje objavljene pesmi, novost so zadnji objavljeni aforizmi, ki jih doslej na naslovni stani ni bilo, sledijo prihajajoči dogodki in na koncu še seznam najnovejših tem, odprtih na forumu.

Vse to se bo verjetno še kaj spremenilo in morda bomo v stransko vrstico dodali še kakšno kategorijo. Upam, da vam je nova podoba vstopne strani všeč.

Dining on the bridge in Ljubljana

Foto: Gregor Grešak (c) 2014

Gregor Grešak

ficra_zom

Poslano:
09. 10. 2014 ob 20:04

Super izgleda nova zasnova vstopne strani! Bravo!

Zastavica

Gregor Grešak

skrbnik

Poslano:
09. 10. 2014 ob 20:12

Hvala :)

Zastavica

Martina Pavlin-Essentia

Poslano:
09. 10. 2014 ob 21:33

Gregor, to ste pa super naredili!

Pregledno, sveže, zanimivo, skratka super!

Lp, Essentia

Zastavica

Gregor Grešak

skrbnik

Poslano:
10. 10. 2014 ob 06:36

Hvala, Essentia!

Zastavica

Komentiranje je zaprto!