Prebijanje zidu

Ko zmanjka peresa, svinčnika, kulija, oglja in pepela, lahko nadaljuješ s kolom, cvekom in tudi - z glavo.

Y

Mojmir

Poslano:
30. 05. 2012 ob 23:11


enlightened

Zastavica

Y

Y

Poslano:
30. 05. 2012 ob 23:28
Spremenjeno:
31. 05. 2012 ob 02:51

 

Ja, stvar je zapletena.

Pomislil sem na to, da bi prenehal objavljati pesmi, dokler se ne uredi ta problem s pljuvanjem cvekov. Morda to ni fer do tistih, ki pa radi berejo. Pomislil sem, da bi tudi jaz pričel zabijati cveke - a mi je nekako brezveze in ne bi nič dosegel. 

Pomislil sem, da bi vseskupaj ignoriral - a kaj ko je ocenjevanje tule na pesem.si tako zabavno - navsezadnje je še ogromno 'nemih' portalov. 

Pomislil sem, da bi počakal, da koliščarji pridejo v 21. stoletje - a to bi znalo trajati predolgo. 

Tako mi ostane samo, da se smejim :)

Zastavica

Mojmir

Poslano:
31. 05. 2012 ob 05:28

ampak čisto res mislim to pesem sem ti ocenil ker se znova vi trije vtikujete v ocenjevanje in res vedno le vi trije pa verjami in to lahko potrdi tudi gregor že kr nekaj časa ne ocenjujem vaših pesmi ...in le vi trije se vtikujete v te proklete cveke ki vam jih sedaj že kar nekaj časa ne dajem ker mi je to otročje samo ne vi trije kar naprej nekaj špičite in špičite ni mi jasno kaj je z vami ali pa ste se morda odločili da se zavestno spravljate na koga(v tem primeru name) .... verjemi tudi če preberem vašo pesem je ne ocenim in bi res lepo prosil da nehajte s temi podtikanji.....

Zastavica

Y

Y

Poslano:
31. 05. 2012 ob 07:11

mojmir, ne razburjaj se, nisem te nič omenjal :)

Zastavica

Gregor Grešak

skrbnik

Poslano:
31. 05. 2012 ob 07:52

@Matjaž in ostali ječeči zaradi ocen: če so vaše pesmi tako nedotakljive, da ne morete prenesti da nekumu niso všeč, jih pač ne objavljajte. Čisto vsak na tem portalu je že dobil kol (kot temu rečete) a se s tem bodisi ni ukvarjal (zato ni opazil), ali pa je stvar prenesel (tako kot uredništvo, ki vemo kdo nam jih zabija in se kljub temu trudimo biti objekrtivni do taistih oseb).Čisto vsaka pesem lahko nekomu ni všeč. Nekateri so tako "vljudni" da take pesmi ne ocenijo, drugi pa ji prispevajo tistih 10 točk.
Lahko vam samo povem, da je tokratni zabijalec kolov sicer zelo neopazna oseba na tem portalu, a vendar aktivna.

Iz pogojev uporabe:

10. Objavljene pesmi bodo številčno ocenjevali obiskovalci in ostali uporabniki portala s pomočjo priloženega spletnega ocenjevalnega obrazca. Uporabnik nima nobenih zadržkov do tovrstnega ocenjevanja in se zaveda, da je lahko njegovo delo tudi zelo nizko (ali visoko) ocenjeno.

@Mojmir Resnično ne vidim razloga zakaj se vznemirjaš vsakič, ko je govora o "količkarjih". Nihče te ni omenil, zakaj meniš da je govora o tebi?? Samo zato, ker si ti to nekoč počel? Nisi bil edini. Zdaj, ko tega ne počneš več se s tem, ko se braniš samoobtožuješ in vsak bo pomislil "Aha, Mojmir je rekel da on ni, torej je on."

Zastavica

Komentiranje je zaprto!

Y
Napisal/a: Y

Aforizmi

  • 30. 05. 2012 ob 21:39
  • Prebrano 858 krat

Uredniško pregledano.

Ocenjevanje je zaključeno!

  • Število doseženih točk: 328.1
  • Število ocen: 7

Zastavica