Splošna pravila

1. Ta pravila veljajo za vse uporabnike spletnih strani pesem.si, ne glede na to ali so registrirani uporabniki ali zgolj naključni obiskovalci.
2. Vse objave na tej spletni strani so izvirna avtorska dela njihovih avtorjev in kot taka zaščitena z zakonom o avtorskih pravicah. Za morebitno kršenje teh pravic vas avtorji lahko sodno preganjajo po 147. členu Kazenskega zakonika (KZ-1).
3. Vsak obiskovalec lahko pesmi tudi ocenjuje, kadar je mu je ocenjevanje ponujeno.
4. Zlorabe ali poskusi zlorabe ocenjevalnega sistema niso dovoljeni.
5. Vsi prispevki obiskovalcev izražajo njihova osebna mnenja in ne mnenja uredništva ali Zavoda za razvijanje ustvarjalnosti.
6. Izražanje kakršnekoli rasne, verske, spolne ali druge nestrpnosti ter uporaba govora, ki bi navajal k sovraštvu ali nasilju ni dovoljena.
7. Razen s privolitvijo uredništva, ni dovoljeno reklamiranje izdelkov ali storitev.
8. Uredništvo si pridržuje pravico, da brez obrazložitve odstrani prispevke, ki niso v skladu z uredniško politiko portala.
9. Vsak poskus zlorabe sistema, ne glede na motiv, bomo prijavili ustreznim organom.
10. Vsak poskus vdora v bazo podatkov ali poškodovanja le-te bomo preganjali kot poskus oškodovanja ali oškodovanje zasebne lastnine z vsemi sredstvi, ki jih predvideva zakon.
11. Uporabniki te spletne strani so izjavili, da so vse objave njihova avtorska dela. V kolikor se vam zdi, da so v kateri od objav kratene vaše avtorske pravice, se obrnite na skrbnika s pomočjo obrazca za odziv.

Gregor Grešak

Lara Arh

Poslano:
14. 07. 2016 ob 10:38

Pozdravljen, sama pa bi vprašala, čemu služijo točke in ali so/kako povezane z ocenjevanjem. Hvala za razlago.

Zastavica

Komentiranje je zaprto!