Pesem si v živo!

VABIMO VAS na plesno poetično prireditev ob izidu pesniškega zborinka Pesem si 08 in vseslovensko srečanje članov portala Pesem.si, ki bo

v petek, 9. maja 2008 ob 19. uri na Trubarjevi domačiji na Rašici


Program:
1.del: pesemsko plesni kolaž – Rojstva / ljubezen / iskanja / spoznanje.
2.del: predstavitev zbornika PESEM SI 08. Branja. Druženje, klepet, spoznavanje članov in portala Pesem.si.

Dobimo se tudi v ponedeljek, 12. maja 2008 ob 18. uri v Galeriji knjižnice Prežihov Voranc v Ljubljani (kitara in poezija).


V 1. delu na Trubarjevi domačiji nastopajo: plesalka Saša Stadler, baletna pedagoginja Baletne šole Saša Ljubljana, pesmi izbranih avtorjev iz zbornika PESEM SI 08 bereta pesnici Darinka Grmek Štrukelj in Ana Porenta ter člana KUD Primoža Trubarja Velike Lašče - Gledejka Urša Zalar in Gregor Grešak.
V 2. delu bo po prijetnem kratkem klepetu lahko vsak prisotnih avtorjev, članov portala Pesem.si, prebral pesem po svojem izboru. Za glasbene vinjetke bo poskrbel Franci Štih.
Sledi družabni večer, avtorski klepet in podpisovanje knjig.

Dobimo se na Trubarjevi domačiji na RAŠICI - v petek, 9. maja 2008 ob 19. uri


V Ljubljani pa bomo v ponedeljek ob branju poezije prisluhnili kitaristki Pavli Lušin. Pesmi bodo tokrat brali: Darinka Grmek Štrukelj, Urša Zalar, Ana Porenta in voditelj z radia Ognjišče Marjan Bunič. V 2. delu bodo prisotni avtorji spregovorili o pesnenju in po želji prebrali pesem.

Pesem si. Pridi.
Besede nam sijejo.
Za nas ni noči.

[Komentarji na forumu]

Gregor Grešak

Komentiranje je zaprto!