Forum

Tarot 6 - avtor Dule Metulj

TAROT 6 avtor Dule Metulj
Dule, čudovit, kratek in jedrnat opis, izraz, vendar najbrž precej hermetičen za nekoga, ki ne pozna ozadja. Ampak več razlage ni potrebno.
Lp d
 
 < 1 2

Dule Metulj

Poslano:
25. 07. 2009 ob 15:57

Kaj ti naj rečem, Yoda, sej si en super guru iz magičnega pragozda, boš že znal enkrat najti SVOJ način iskanja Anime, sinhronicitete nas blagoslavljajo vdsak dan na tisoče načinov ;)
..ko boš našel svoj način, ga boš gotovo ČUTIL ;)

lp,
dule

Zastavica

Dule Metulj

Poslano:
05. 08. 2009 ob 18:17

Ojla, sm na morju nasel v vodi kamen Tarot 6, ko pridem domov ga boste tu videli in se cudili ,
lepo mi bodite
Dule

Zastavica

Dule Metulj

Poslano:
08. 08. 2009 ob 19:09



Dule Metulj # Poslano: 24 Jul 2009 19:14
Odgovor Navedek

je pa tudi res, da je bilo že ob mojem rojstvu Vilam jasno, da bo skozi moje življenje moj Animus INTENZIVNO iskal svojo Animo, saj je vendar moja tarot karta številka 6 , hehehe :D:D !!!!!


No, to je prva sinhroniciteta z morja. Tole karto, ki spada verjetno v serijo kart iz ene od oblik igre UNO, je na plaži našla moja žena, poredni veter jo je odpihnil in jo nekje med travami skril in je karta "počakala " name, kajti jaz sem Lev , ki ima tarot karto 6.


Zastavica

Dule Metulj

Poslano:
08. 08. 2009 ob 19:12



To sliko sem narisal na morju in prikazuje simbole na kamnu Sabunčku, ki sem ga poimenoval "Tarot 6" . Zanimivo je to, da je en simbol povezava z mojo pesmijo Poletje POLETJE avtor Dule Metulj

Takole pa zgleda Zeleni Škrat z velikim desnim ušesom, ki je zamašeno

Zastavica

Dule Metulj

Poslano:
09. 08. 2009 ob 18:05

Kako poredni zeleni Škrat lahko postane Master Yoda ?
( Yoda, kajne da je škratek na sliki precej podoben učitelju Yodi iz Zvezdnih vojn ? ;), no, le ušesa ima Yoda bolj špičasta , hehehe )

Škratek v kamnu ima samo desno uho, na njega pa ne sliši prefinjenih vibracij s katerimi se prenašajo besede intuicije. Rešitev se pokaže, ko pod škratovim desnim desnim licem opazimo Notranje Uho, ki je odprto za pretok subtilnih informacij. Tako dobi kombinacija 69 še drugačen pomen, to sta simbola za obe ušesi, simbola za učenje Poslušanja. Ko se škratek začenja učiti Poslušanja od Princeske Intuicije, se Zeleni Škrat , oziroma zeleni žabec, začne spreminjati v Princa , v Mojstra Yoda, v ... - še en kanal intuicije se odpira.

Zastavica

Dule Metulj

Poslano:
09. 08. 2009 ob 18:15

V magičnem, pravljičnem času sedmih mesecev do dneva žena, ko bom imel svoj solo kulturni večer v Grižah, me bodo (oziroma me že) na poseben način učili Poslušanja trije Učitelji :
Veliki Vrač Dani Bedrač
Boginja Petja Sim Kro in
Multimedijski Čarovnik Lado Jakša

vsi trije dobijo svoj kamen Sabinček na katerem so različni simboli, a na vsakem kamnu je tudi povezovalni simbol, simbol ušesa, simbol Poslušanja

najprej je treba znati poslušati, potem lahko delujem, potem lahko igram, lahko pojem ;) :))))

lp,
Dule

Zastavica

Yoda

Poslano:
10. 08. 2009 ob 00:19

Maš prav Dule mi je kr podobn ja!:)
Čeprav pa jaz slišim na oba ušesa izredno
dobro pa še kar nisem Master!:)

Zastavica

Dule Metulj

Poslano:
10. 08. 2009 ob 09:05

Hhehehe, Yoda, bivši Guru, nism jest mislu tebe, ampk tistga iz Star Wars, je tudi zelenko, presvetljeni škratek z dolgimi in špičastimi ušesi, jap, on ima dve na kateri dobro sliši.

Hja, mislm, da mava oba sam en ušes, čeprov v reali dva, enga na le vi in druzga na desni strani obraza. Kar se tiče odprtosti kanala intuicije pa morda samo enga , desnega , uho razuma, ki je za subtilne vibracije pregrobo in tako kot, da bi bilo zamašeno.

Tko kot notranje oko bova odprla tudi notranje uho in bova slišala kaj nama intuicija govori. Malo to že znava, sej sm bral da ti to delaš :)

Zastavica

 < 1 2

Komentiranje je zaprto!