poročilo uprave kulinarične varnosti in higienskega minimuma
na glavne kuharje in sodelavce bivše kuhinje ki se po ukrepih
ki so bili izvedeni proti njim niso mogli več konsolidirati v taki
obliki kakršno smo poznali pred realizacijo tega problema so v
letošnjem letu pozitivno vplivale akcije kuharskih forumov ki
so jih izvedli prav za ureditev aktualnih problemov t.im. mlade
kuharske generacije ti ukrepi sicer niso v tolikšni meri vplivali
na to da bi se bivši kuharji odrekli svojim kritičnim stališčem
do današnjega kulinaričnega sistema da v krogih vseh svojih
somišljenikov ne bi proglašali da so poklicani in odgovorni za razvoj
katerega kuharsko osnovo in prakso bodo kritično ocenjevali da so
nekakšna neorganizirana vest današnje kulinarike da morajo vplivati
na njeno moralno obveščanje niso jim ukrepi preprečili da takih idej
ne bi širili s svojimi kulinaričnimi prispevki vendar tudi najbolj
eksponirani med njimi poudarjajo da niso sovražni naši kuhinji
čas za kuharijo je torej zrel bolj kot kdaj v preteklih letih slave
poudariti je da gre to zlasti na račun manj smele uporabe vseh
sredstev in metod kuhinjske varnosti v operativnih akcijah
v in zunaj kuhinje in manka ljudi ki jih iščemo na posodo in si
izposojamo tudi take ki delajo na kakšni drugi problematiki
kot sta npr. vzreja poštenih golobov in stiske rudniških črpalk
Komentiranje je zaprto!
Napisal/a: Tomaž Mahkovic
Uredniško pregledano.
Ocenjevanje je zaključeno!