Telenovèla

V tem telenovelističnem vrtincu žajfnic in razcefranih vaginic se zgodijo spontanosti kot največje obsesije. In ob osmi uri zjutraj najrajši sprejemam kompromise sam s seboj - in trosim nebuloze o zgodbah v tujem harému. In pogledi nje zazrti vame oslepijo moje misli.

 

Vrnem ti daljinec od televizorja na katerem gledaš turško serijo. Vrnem ti ga, da se popraviš v položaju. Pijem Laško pivo in miže berem podnapise na ekranu. Zavijam te v plenice in črkujem turško abecednico. Ti pijana od Kemála - ter moja premamljenost lepe Nihán naju bo kmalu pogubila.

 

Dam ti jutrá z vonjem Indijskega palisàndra ter kapljico turškega medu. Dam ti odvajalni dan. Sirup, svečke, Donat... Nič in nihče ne predrami, Turških mejá, prav nič te ne premakne.

 

Rada bi se ljubila po scenariju turših telenovel.

 

Kopam te z občutkom kokosove lupinaste kletke. Prelivam te v steklovinasto đezvico, da sprožim alkoholno vrenje janeževe vodke, da izhlapi najin pomen. Odišavim karakter, ter zlivam nate turške besednice. Ti si želna kosila s pogledom na minarete.

 

Umazana od naju. Smrdiš po turškem slengu. Rada bi seks, kot sta ga uprizorila Nihán in Kemál. Dam ti oralno hidracijo - žličko Nutilisá, da se turška kava zgodi v zgostilo. Dam ti telenovelo, da se ne pojavi disfagija požiralnega refleksa zaradi naju.

Jernej Jager

Komentiranje je zaprto!

Jernej Jager
Napisal/a: Jernej Jager

Pesmi

  • 25. 03. 2021 ob 07:03
  • Prebrano 299 krat

Uredniško pregledano.

Ocenjevanje je zaključeno!

  • Število doseženih točk: 103.35
  • Število ocen: 3

Zastavica