Kalin Whatmough

 Pravila igre onih izbranih programerjev so jako čudô, ko je nebo vendar na naši strani bilo in vedno bo tako.

 

Nekaj gnilo smrdečega je v deželi tej.

 

Mislim, da bi bilo najbolj zanesljivo, da najprej naredijo analni test, po celotnem kolektivu, potem pa še z isto palčko tega v nos. PCR ali kako hitro te lahko nategne trojec Eferl - Nicoletti - Lah, ko ima dovoljenje, da te osloči malo, in te vrže iz osebne ravnodušnosti.

 

Pride zavedanje v krošnji lipovih drevesnic, da akutni problemi so izvorno finančne narave. Na klopci pločnika v parku gumjasti podplat ski bucev občuti miljardo drobtinic solnatih odplak, ter apnenčastega kamenja. Da se ne ponovi zamrznitev, v snegu, ko bo čas posvečen času, ki ga več ni med nami. Bil je, pa so ga izgnali. Monologi tajnega glasovanja so izvrgli po eno neveljavno glasovnico, in to v obeh krogih glasovanja. Sašo Hribar, še edini pameten ter trezen človek med programerji dečka s frulo.

 

Glava in peruti so pomočene v črnilo. Hrbet je sivina nebjá. Trebuh in junaška prsá so v barvi ringloja. Doní in cingla pesem stara za domovino, in sončni žarki sijoče poljubljajo oddajnike mesečne naročnilnice. Tako sijê, da bo vse skupaj scvrlo.

 

Vse je zapotegnjeno v skrajni desni kot diapozitiva. Osločeni bomo, smo v centrali modernega centra in je jutro, in je noč v parku, ko samica izleže sedmero jajc in se sprašuje kdo bo njemu sešil srajčico in ukrojil hlače, kdo ga bo obul v bele nogavice, da bo Jankovićev bosanski trenérkar ? Ko dve glasovnici bili sta defakto neveljavni.Whatmough, vrni nam Mostove Hidak, da Kalinček lahko šel bo po svoje, in bo medijsko nevtralno ozvočen.

 

Kdo še verjame, v besede, da je SMC liberal - socialna profilenca ? Kdo še verjame v kredibilnost njihovega članstva v Evropski politični družini ALDE ? Tudi Whatmough ne !

 

Janša je naš! Hočemo ga za predsednika vlade, države in Državnega zbora! Vse hkratno v enem.

 

Enoumje pač.

Jernej Jager

Komentiranje je zaprto!

Jernej Jager
Napisal/a: Jernej Jager

Pesmi

  • 30. 01. 2021 ob 05:11
  • Prebrano 354 krat

Uredniško pregledano.

Ocenjevanje je zaključeno!

  • Število doseženih točk: 12.3
  • Število ocen: 1

Zastavica