like haiku

 

pasja vročina

med rožami skrit leži

zadovoljen muc

srecok

Sašo Zorc Florjanski

Poslano:
06. 07. 2015 ob 13:35

Srečo, pozdravljen. :-) Ubadam se z mislijo, kako bi to vročino nekako stisnil v pločevinke za zimski biznis. Sicer ne morem preglasno obelodanjati načrtov, ker so kitajska ušesa stalno na preži.

Lp, Sašo

Zastavica

srecok

Poslano:
06. 07. 2015 ob 15:26

zaupaj vsaj meni,,, vročine imam viška tote dneve, ampak zima bo huda,,,,že tri dni drva pripravljam, sem čistil malo po grmovju in sadovnjaku..:)

Zastavica

Sašo Zorc Florjanski

Poslano:
06. 07. 2015 ob 16:38

Najprej spiješ šest pirov, da prideš do praznih pločevink, ki jih nato zavežeš okoli glave, potem pa se v ciku opoldanske vročine zaletiš po hribu navzdol, da se vanje ujame vsaj štiriintrideset kubikov goste sopare. Pri tem je treba biti pozoren, da z neba ne postrgaš kakšnega plus oblaka, ker te pri poznejšem lotanju pleha lahko ubije strela. In tak postopek je treba do pol pete ponoviti še vsaj osemkrat (če imaš težave s križem, bi šlo za silo tudi sedemkrat), ker ti potem hrib že počasi izgine iz vidnega polja. Namreč v plazenju s praznimi pločevinkami (to pa so že ugotovili ravninski kitajci) ti nikakor ne zagotavlja dovolj kvalitetnega posla in tako lahko "popušiš" s poslom še preden padejo prve snežinke na Sejšelih.

Lp      

Zastavica

srecok

Poslano:
06. 07. 2015 ob 18:23

okej ti verjamem na besede,,,kaj je lahko brezalkoholno pivo :) 

Zastavica

Sašo Zorc Florjanski

Poslano:
06. 07. 2015 ob 19:03

Je, je... edino, kar je sicer rahlo tečna ovira, da tista vročina, ki ni primerno nasekana od maliganskih hlapov, pozimi težko zleze v rebra ledenih radiatorjev. Lani je Lojze pod mostom nekaj že eksperimentiral s tem pa je imel še do trinajstega junija mrzle noge, ker mu je en šaljivi dobrotnik v večernem mraku podtaknil eno šteko unija... Tako da ne vem, če se splača, glede na izkušnje drugih, s tem eksperimentirati. V končni fazi je pa še primeren hrib težko najti. 

Lp 

Zastavica

srecok

Poslano:
06. 07. 2015 ob 21:51

je pri nas na dravskem polju kar nekaj krtijekov, za mene bodo čisto v redu.

Zastavica

Komentiranje je zaprto!

srecok
Napisal/a: srecok

Pesmi

  • 06. 07. 2015 ob 13:11
  • Prebrano 655 krat

Uredniško pregledano.

Ocenjevanje je zaključeno!

  • Število doseženih točk: 282.5
  • Število ocen: 9

Zastavica