Forum

NEKAJ BESED

Vsebina objave odstranjena na željo avtorja.

 

Marko Skok - Mezopotamsky

Poslano:
20. 07. 2010 ob 03:26

Dusann, jaz te imam rad takšnega kot si, čeprav te ne poznam. Vsi smo odtenki iste lepote. Opažam, da vsako toliko poživiš dogajanje tule:) Sem pa res žalosten, ker brišeš pesmi, ki so mi všeč. Najbrž si jih bom moral začet lastnoročno prepisovat;) pozdrav, mezopotamsky

Zastavica

Ana Porenta

urednica

Poslano:
20. 07. 2010 ob 08:04

Dusann, lahko sprejmemo tvoje posebnosti, saj smo vsi različni. Ne moremo sprejemati načina komuniciranja, ki se nanaša na kritiziranje osebnosti kogarkoli izmed nas. Naj povem s primerom: v zgornjem postu nam očitaš:
"Vedno ste znali na meni najti slabe strani, nikoli ni nihče videl mojih dobrih lastnosti, vedno ste z debelim podčrtali kaj sem jaz rekel, zapisal. Lejte ga prasca on nas pljuva, mi smo lepi, pošteni ta je pa prasec."
Morda bi bilo dobro, če se skušaš spomniti tudi pozitivnih plati: ko smo te spodbujali, ti svetovali (če si izrazil željo) in se pogovarjali s teboj o rečeh, ki morda niso bile povezane z dejavnostmi našega portala.
Ker tudi praviš:
"Uredništvo že dolgo ne morem jemati resno, saj so izgubili zaupanje pri meni iz že znanih vzrokov, ki sem jih napisal."
se mi zdi, da je pravzaprav kakršnokoli ukvarjanje s teboj z naše strani pri tebi razumljeno kot "umazano", zato se za nekaj časa umikamo iz debat, ki jih odpiraš.

Hvala za razumevanje,
Ana

Zastavica

DUSANN

Poslano:
20. 07. 2010 ob 21:59

Hvala Metapotamsky. V svoji zmedenosti in nezadovoljstvu sem jih zbrisal. Pregledal bom arhiv računalnika če so še kje.

Ana vam sem pa odgovoril na postu, ki je namenjen vam.

Lp. obema DUSANN

Zastavica

Komentiranje je zaprto!