Forum

PREBERI PESEM SI - štirje večeri v Ljubljani / Še so z nami

Pozdravljeni, pesem.si smo se vključili v Sezamov projekt Še so z nami, ki je del programa Ljubljana - svetovna prestolnica knjige.
Sodelovali bomo s štirimi večeri "Preberimo pesem si". Vsi se bodo odvijali v novem Severnem mestnem parku Navje - Zupančičeva jama.

Uredništvo pesem.si bo predstavilo tematske pesniške večere z branji, predstavitvami avtorjev, kdaj tudi z glasbo in z večerno skupno kreacijo (mini delavnice) v predstavljenih pesniških oblikah za občinstvo in vse prisotne.

Za dva večera že vemo, kdaj se bosta odvijala, in sicer:

28. maja ob 19.30 - 21.00 - Preberimo pesem.si (pomladni večer) - klasične oblike /soneti, balade, gazele ... (večer vodi Aleksandra Kocmut, Kerstin)

26. junija ob 18.00 - 21.00 - Preberimo pesem.si (poletni večer) - kratke oblike / tanke, 5S, brahki, lune, haikuji, kruikuji in ostali -ikuji (večer vodi Lidija Brezavšček, Kočijaž)

Pripravljamo tudi (proti koncu poletja in jeseni) Preberimo pesem.si - prosti verz / sodobne oblike in iskanja ter Preberimo pesem.si - angažirana poezija / besede z roba in čez (večera bosta pripravili Zalka Grabnar Kogoj in Ana Porenta).

Prosimo vse, ki ustvarjate (tudi) v takih pesniških oblikah in vam ne bi bilo odveč se predstaviti, prijavite se za nastope na teh večerih (podrobnejša navodila sledijo preko elektronske pošte).

Veseli bomo, če se nam pridružite (v velikem številu ;-) tudi kot obiskovalci in snovalci skupnih stihov v mini literarnih delavnicah.

Lep večer,
Ana
 
‹ Prva   < 3 4 5 6

Legy

Poslano:
26. 06. 2010 ob 10:35

Žal sem danes popoldne v službi in se srečanja žal ne morem udeležiti. Želim vam prijeten večer, zagotovo bo!

Lp, legy

Zastavica

sheeba

Poslano:
26. 06. 2010 ob 10:53

Serigala

joj, ni problem prevoz, problem je služba ;))) ... hvala ti

lepo se imejte in uživajte med verzi

sheeeba

Zastavica

IŽ-lev

Poslano:
26. 06. 2010 ob 12:49

Pojavili so se problemi s prevozom.
Me zanima, se pelje mogoče kdo mimo mojega kraja?

Hvala za odgovor.
Lep pozdrav
hope

Zastavica

Yoda

Poslano:
27. 06. 2010 ob 12:42

Morem napisat, da sem se včer imel super, da mi je blo v veselje spoznati vas člane in urednice, čeprav imel občutek kot, da vas že poznam:)...
Super ste, v vaši pozitivnosti je moja trema kr izparevala, kar jo je ostalo pa sem jo potem pihnil v mikrofon...



V glavnem gotovo se še srečamo!

Lp Yoda

Zastavica

‹ Prva   < 3 4 5 6

Komentiranje je zaprto!