menišček
vabi na

Medgeneracijska literarna delavnica z Mileno Miklavčič

ki bo 01. 10. 2024 ob 10:00
v kraju Piknik prostor Dragomelj Kokalj

Opomba in naknadna sprememba: zaradi nepredvidene situacije oz. višje sile smo spremenili termin na 1. oktober 2024, ostalo se ni spremenilo.


Drage literatke, dragi literati,


Meseci kar polzijo med prsti, zima je že pred časom pospravila kovčke, pomlad, ki smo jo tako težko čakali, pa je - tako kot zmeraj - tudi tokrat prebudila naravo, da je ozelenela in zacvetela. Besede, ki so morda prespale mrzle mesece, pa prav tako čakajo, da jih vtkemo v pesmi ali v prozi.

Vabimo vas na medgeneracijsko literarno delavnico, ki jo je mentorica Milena Miklavčič naslovila ČAS PREBUJANJA, ČAS USTVARJANJA, dne 1. oktober 2024, ob 10.00 uri do 17.00 ure na lokacijo piknik prostor Dragomelj Kokalj. Predlagam vam tudi naslov za ustvarjanje: RAZDALJE.

Beseda ima na tisoče pomenov. Razdalja med ljudmi, med sanjami in resničnostjo, med dvema človekoma, ki se ljubita ali sovražita; razdalja med Zemljo in vesoljem, med dušo in telesom, med biti in nebiti…
Upam, da bo odločitev za udeležbo lahka!
Pogoj za prijavo:
Na temo RAZDALJE pošljite do 3 pesmi ali 1 kratko zgodbo do en list in pol na e-naslov [email protected].


Tudi mi težko čakamo, da se dobimo, da preživimo dan skupaj. Pa ne le v ustvarjanju in v pogovoru o napisanem, tudi v druženju, Joži Kokalj,
Društvo Sinica

 

Komentiranje je zaprto!