Forum

Literarni natečaj za Angelsko zgodbo 2021 - popravek

Pozdravljeni ustvarjalci,

kar nekaj ljudi se je obrnilo name z vprašanjem ali lahko na literarni natečaj za angelsko zgodbo 2021 prijavijo tudi pesem, ker se lažje izražajo v obliki pesmi. Nekaj časa sem razmišljal in prišel do zaključka in vprašanja, ki se mi je postavilo med spanjem:

Ali ni pesem najlepša zgodba in zgodba najlepša pesem?

Torej dodajam popravek natečaja in podaljšujem rok za prijavo:

POTEK NATEČAJA:
 
Svoje angelske zgodbe, pesmi, razmišljanja, likovna dela, zanimive fotografije,  pošljite na naslov [email protected] do vključno 30.7.2021.
Zgodbe lahko pošljete s svojimi podatki ali z izmišljenim imenom oziroma pod psevdonimom.
V elektronskem sporočilu navedete naslov zgodbe ter ime in priimek ali psevdonim pod katerim bo zgodba objavljena.
Imena oseb in kraji dogodkov v zgodbah so lahko izmišljeni zaradi zagotavljanja varstva osebnih podatkov.
 
KAJ JE ANGELSKA ZGODBA?
 
Angelsko zgodbo čuti vsak sam pri sebi. Za nekoga je angelska zgodba dogodek, ki ga je rešil pred gotovo smrtjo, zgodba o tem kako je spoznal partnerja, zgodba o življenski poti, žive sanje o bližnjih, ki so že preminuli in se zopet srečajo v sanjah, čutijo njihovo bližino, njihov vonj ali smeh, zgodba o tem, da se je našel človek, ki mu je plačal položnico, zgodba o srečanju z angeli, duhovi, zgodba o nerazložljivem pojavu, zgodba o čutenju ali videnju prihajajočega dogodka, itd,...
Že objavljene zgodbe si lahko preberete na spodnji povezavi:
 
 
Vabljeni k branju in glasovanju.
 
NAMEN NATEČAJA:
 
Namen natečaja je leta 2021 spisati nove angelske zgodbe družin ali posameznikov, katerim bomo vlili novo upanje in dali nov zagon v življenju. Zato smo se odločili, da damo možnost sodelovanja tudi vsem avtorjem, ki bodo svojo zgodbo povedali, se na nek način s pisanjem osvobodili ali s svojimi zgodbami nekomu ustvarili novo angelsko zgodbo v življenju.
 
Več o natečaju si lahko peberete TUKAJ
 

IrenaH

Poslano:
27. 08. 2021 ob 12:03

Lepo pozdravljeni!


V svetu, ki me obdaja, je vse preveč negativnega razmišljanja. Z vstopom v posebno dobo, v kateri živimo, se to le še stopnjuje. Zato sem res vesela natečaja, ki lahko ljudem pokaže luč na koncu tunela. Natečaj angelske zgodbe je ravno pravšnji za današnji čas. 

Žal sem, zaradi osebne prezaposlenosti,  zamudila rok.

Pozdravljam idejo in natečaj!

Srečno!

Lp,

Irena Husu 


Zastavica

Komentiranje je zaprto!