Forum

Literarni natečaj za najboljšo pesem in zgodbo na temo stres



Z začetkom novega semestra se odpirajo nove priložnosti in nekaj več časa za prostočasne dejavnosti, tudi za vse ustvarjalke in ustvarjalce med nami.

Prav zato tudi letos revija Panika razpisuje literarni natečaj za NAJBOLJŠO PESEM in NAJBOLJŠO ZGODBO. Letošnja tema je STRES, o kateri bi zagotovo lahko nekaj povedala prav vsaka študentka in prav vsak študent.

Na natečaju lahko sodelujete študentke in študentje iz vseh oddelkov, fakultet in univerz v Sloveniji. Svoje pesmi in zgodbe nam pošljite na elektronski naslov – [email protected], najkasneje do NEDELJE, 24. marca 2019 do polnoči.

Vsakdo lahko pošlje po eno pesem ali eno kratko zgodbo, ki ima lahko največ 5500 znakov s presledki (to je približno 2 A4 strani).
Vse prispevke bo ocenila strokovna žirija.
Prosimo, da nas ob prijavi opozorite, če oz. kje so bila poslana dela že objavljena (če je možno, prilepite povezavo do medija ali objave ali pa ime medija). Dela, ki so bila predhodno nagrajena, bodo diskvalificirana.

Zmagovalkam in zmagovalcem se obetajo lepe nagrade in objava njihovih del na spletni strani revijapanika.si.
 

Mogoče ravno vi, ki to berete, osvojite nagrado za najboljšo pesem ali kratko zgodbo. Si upate? Mi vas opogumljamo, da poskusite.

 

Ana Porenta

urednica

Poslano:
16. 03. 2019 ob 08:17

Študentke in študentje - revija Panika znova razpisuje literarni natečaj - vabljeni,

lp, Ana

Zastavica

Komentiranje je zaprto!