Forum

42. RUKOPISI - zbornik poezije in kratke proze mladih (do 30 let) s prostorov nekdanje Jugoslavije

Mladinski center Pančevo vabi vse zainteresirane mlade avtorje, naj se prijavijo na 42. razpis za »Rukopise« - zbornik poezije in kratke proze mladih s prostora nekdanje Jugoslavije.

Na razpis se lahko prijavijo avtorji in avtorice med 15 in 30 let, ki pišejo v jezikih držav nekdanje Jugoslavije kot tudi v jezikih nacionalnih manjšin. Prijava naj vsebuje do tri pesmi (dolžine do 2 tipkane strani, velikost pisave 12) in/ali tri kratke zgodbe (do 7 000 znakov), podpisane s polnim imenom in priimkom, letom rojstva, naslovom, mestom in državo bivanja, telefonsko številko in e-poštnim naslovom. Prosimo, da podatke napišete tako v samo elektronsko sporočilo kot tudi v glavo priponke z deli. Prijavite se lahko bodisi po elektronski pošti na naslov: [email protected] bodisi po navadni pošti na naslov: Dom omladine, ul. Svetog Save 10, 26 000 Pančevo, Srbija (z oznako »za Rukopise 42«). Ni potrebno pošiljati del na oba naslova, priporočena je pa elektronska pošta. Rok za oddajo prispevkov je 17. 2. 2019. Prosimo avtorje, da upoštevajo razpisne pogoje in rok za oddajo.

Zbornik »Rukopisi 42« bo natisnjen v začetku maja 2019, ko bo v Pančevu organizirana tudi promocija oziroma dvodnevni festival. Avtorjem iz BiH, Hrvaške, Slovenije, Makedonije in Črne Gore, ki se promocije ne bodo mogli udeležiti, bodo izvodi poslani po pošti.

Srečno!

In še povezava na razpis:

https://www.facebook.com/notes/rukopisi/konkurs-za-rukopise-42/1012230518978667/

Rokopisi

 

Komentiranje je zaprto!