Forum

Študentje, pozor: revija PAN!KA: NATEČAJ ZA NAJBOLJŠO PESEM IN ZGODBO

PAN!KA: NATEČAJ ZA NAJBOLJŠO PESEM IN ZGODBO

Pravijo, da je jesen čas za pisanje, globlje čustvovanje, malce otožnosti, melanholije, kreative … Dejstvo pa je tudi, da je jesen za nas, študentke in študente, tisti čas, ko na novo zagrizemo v novo študijsko leto ter se prepustimo navalu vseh obveznosti, ki nam iz dneva v dan, iz tedna v teden ne pustijo dihati. Vsega se v okviru Društva študentov psihologije Slovenije - revije PAN!KA, dobro zavedamo, zato razpisujemo literarno-pesniški natečaj.

Ker vemo, da je med študentkami in študenti veliko pesnic, pesnikov, ter hkrati tudi veliko tistih, ki svoja razmišljanja poglabljajo v obliki kratkih zgodb, tudi v angleščini, razpisujemo v okviru natečaja štiri kategorije:

najboljša pesem v slovenščini,
najboljša pesem v angleščini,
najboljša kratka zgodba v slovenščini,
najboljša kratka zgodba v angleščini.

(Žirija si pridržuje pravico do spremembe ali preoblikovanja katere izmed kategorij.)

Na natečaju lahko sodelujete študentje iz vseh oddelkov, fakultet in univerz v Sloveniji. Svoje pesmi in zgodbe nam pošljite na elektronski naslov – [email protected], najkasneje do začetka zimskega izpitnega obdobja – do 19. januarja 2018 do polnoči. Pošljete nam lahko največ tri pesmi in tri kratke zgodbe, s tem, da so kratke zgodbe omejene na največ 5500 znakov s presledki (to je približno 2 A4 strani). Vsa prejeta dela bo ocenila strokovna komisija, nato pa bomo v drugi polovici februarjana prijetnem dogodku podelili nagrade za vsako kategorijo. Več o dogodku izveste kmalu.

 

Komentiranje je zaprto!