Forum

Literarni pogovor: 50 glasov, ena poezija (ob izidu dijaške pesniške zbirke)

Pozdravljeni! 

 

Sporočam vam, da je na Škofijski klasični gimnaziji v Šentvidu pod mojim uredništvom izšla antologija, ki jo tvorijo pesmi dijakov in dijakinj v razmiku do deset generacij. Zbirko nas je soustvarjalo kakih petdeset dijakov, zato smo ocenili, da se spodobi izid zbirke, ki je nastajala več kot leto dni, na(d)graditi z literarnim pogovorom, ki ga bova vodila jaz in profesor slovenščine, ki je bil pri projektu moj mentor.

 

Dogodek bo potekal prihodnji ponedeljek, 4. decembra, ob 14.30h, v Knjižnici Antona Breznika na Škofijski klasični gimnaziji v Šentvidu, naslov Štula 23.

 

Če bi se kdo želel dogodka udeležiti, je lepo povabljen in naj mi svojo udeležbo vnaprej javi, da ga pridem pričakat pred vhod (sicer je gimnazija tak labirint, da se nihče ne bo znašel v njem; tudi jaz se prvih nekaj tednov(!) srednje šole nisem) in da pripravim izvod zbirke, ki ga boste smeli odnesti domov.   :)

 

Skratka: vljudno vabljeni!

 

Luka Benedičič - Mladi Pesnik

urednik

Poslano:
03. 12. 2017 ob 00:49

Še zadnji poziv!  Upam, da se vidimo  :)

Zastavica

Ana Porenta

urednica

Poslano:
10. 12. 2017 ob 19:32

Pozdravljen, Mladi Pesnik, čestitam tebi in vsem dijakom ter vašim mentorjem. Če bo še kaka predstavitev, nas pa le obvesti, modra pa nam takrat znese ...

Še veliko navdiha vsem,

Ana

Zastavica

Milan Žniderič - Jošt Š.

urednik

Poslano:
10. 12. 2017 ob 21:41

Čestitam!

Upam, da bo še kakšna priložnost prisluhniti predstavitvi zbirke!

Lp, Jošt Š.

Zastavica

Lea199

Poslano:
10. 12. 2017 ob 22:58

Čestitam!

In se opravičujem, a Ljubljana je zame velikokrat predaleč.

Lp, Lea

Zastavica

Luka Benedičič - Mladi Pesnik

urednik

Poslano:
11. 12. 2017 ob 17:31

Pozdravljeni,


hvala za prijazne čestitke! Literarni dogodek je bil dobro obiskan in zelo uspešen. Žal mi je, da vam takrat ni zneslo. Tudi dvomim, da bo predstavitev knjige kdaj v prihodnje ponovljena. Z veseljem pa shranim nekaj izvodov, da vam jih izročim, če (ko) se kdaj srečamo.  :)


Vse dobro, MP

Zastavica

Komentiranje je zaprto!