Zemljevid dogodka:

Najdi.si

Za podrobnosti klikni zemljevid.

Gregor Grešak (skrbnik)
vabi na

Pesniški piknik odpade

ki bo 26. 08. 2017 ob 16:00
v kraju Podgora, Videm-Dobrepolje

Pozdravljene, pesnice in pesniki. Vabljeni na tradicionalni pesniški piknik, ki bo tudi letos pri Koči pri koritu v Podgori (občina Videm Dobrepolje), v soboto, 26. 8., od 16. ure dalje.

Piknik je namenjen predvsem prijetnemu in neformalnemu druženju pesnikov, zato je program kratek in neformalen (ponavadi si kako uro pred sončnim zahodom preberemo tudi nekaj pesmi), druženje pa dolgo in vsestransko. Izključene niso niti športne aktivnosti, petje in igranje ...

Glede hrane in pijače je poskrbljeno tako za vegetariance kot za vsejede, tako za vinopivce kot za pivopivce in seveda za brezalkoholne pivce. Da pa bi bila nabava bolj racionalna (in s tem kotizacija nižja), bi prosil vsakogar, da v prijavo napiše ali pije predvsem vino, predvsem pivo ali le brezalkoholne pijače in ali je porabnik mesne hrane. Za tiste, ki še nimate najnovejšega zbornika, bodo na voljo tudi na pikniku.

Letošnja kotizacija znaša 10€ na osebo. Prijave na email [email protected] se zaključijo dan pred piknikom.

Če ga imate, lahko s seboj prinesete svoj omiljeni inštrument ali športni rekvizit, tudi kakih drobnih dobrot se ne bomo branili.

 

Ana Porenta

urednica

Poslano:
23. 08. 2017 ob 17:15

Še trikrat spat, pa se vidimo. Že nabiram zeli za uredniško čorbo ... Pridem, kaj pa vi?

Čimprej povejte,

Ana


Zastavica

Gregor Grešak

skrbnik

Poslano:
24. 08. 2017 ob 14:56

Zaradi premajhnega števila prijav, letošnji piknik žal odpade.

Hvala za razumevanje!

Zastavica

Komentiranje je zaprto!